Päiväkerhot

Päiväkerho on leikki-ikäisten oma hieno paikka kasvaa ja saada ystäviä. Tuttujen ja turvallisten lastenohjaajien myötä lapsen on hyvä harjoitella irtautumista vanhemmista ja solmia uusia ystävyyssuhteita muihin lapsiin. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, liikutaan, tutkitaan taivaan Isän ihmeellistä maailmaa ja eläydytään Raamatun kertomuksiin hartaushetkissä. Kerhoissa myös ulkoillaan paljon Pappilan suuressa pihassa ja pienessä metsässä.  Toisinaan käymme vieraisilla paikallisessa vanhusten palvelutalossa tai tutustumme kauniiseen kirkkoomme. Toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin jokaista lasta ja hänen perhettään kunnioittaen. Päiväkerhot kokoontuvat Punkalaitumen Pappilassa.

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni”, sanoo Jeesus.

Syksyllä 2017 alkavat kerhoryhmät:

3-vuotiaat keskiviikkoisin klo 9.30-11

4-5 -vuotiaat:

• päiväkerho maanantaisin klo 12-14.30
  • Huvikumpukerho tiistaisin klo 17-18.30 (kerran kuussa perhekerhona)
  • päiväkerho torstaisin klo 10-13.
Leikkihetki päiväkerhossa.

Olen töissä Pappilassa keskiviikosta perjantaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.