NAVI

Nuorten vaikuttajaryhmä seurakunnassa

Konfirmoiduille, alle 29-vuotiaille seurakunnan jäsenille tarkoitettu vaikuttajaryhmä.

Miksi NAVI? Lasten ja nuorten oikeuksista ja hyvinvoinnista huolehtiminen on erityisen tärkeää. Nuoret ovat kirkon tulevaisuus ja myös nykyisyys. Nuoria voidaan kuulla vain, jos nuoret saavat olla vaikuttamassa asioihin. Nuorten vaikuttajaryhmä on juuri sitä varten, että seurakunnassa kuullaan nuoria ja että nuorilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa oman seurakuntansa toiminnan kehittämiseen ja sisältöihin.

NAVIssa sinulla on mahdollisuus

• Olla mukana suunnittelemassa Punkalaitumen seurakunnan toimintaa.
  • Edustaa omaa seurakuntaasi kirkollisissa, yhteiskunnallisissa ja paikallisissa yhteistyöfoorumeissa yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa.
  • Olla mukana oman seurakunnan eri työalojen työryhmissä halukkuutesi mukaan.​​​​​​​

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä Leena Tasaseen, leena.tasanen@evl.fi tai p. 040 8048 816.

​​​​