Punkalaitumen kirkkokuoro ry.

Punkalaitumen Kirkkokuoro on toiminut jo 100 vuotta ja toimii edelleen vireästi. Arvokkaita satavuotisjuhlia vietettiin syksyllä 2015. Kirkkokuoron ohjelmistoon ovat kuuluneet niin perinteinen suomalainen kirkkokuoro-ohjelmisto kuin uudempi hengellinen musiikkikin.

Kirkkokuoron toiminta on vallitsevan tilanteen vuoksi tauolla. Toiminnan jatkumisesta ilmoitetaan mm. paikallislehden kirkolliset-palstalla ja srk:n Facebook-sivulla.

Kirkkokuorossa laulaa tällä hetkellä kymmenkunta laulajaa, ja uusia laulajia toivotaan mukaan! Harjoitukset ovat torstaisin klo 18.30-20 seurakuntatalolla, ja niihin kuuluu mukavaa yhdessäoloa, äänenavaus ja lämmittely, sekä laulujen harjoittelua.

Kirkkokuoro avustaa useita kertoja vuodessa seurakunnan jumalanpalveluksissa. Kuoro osallistuu messuihin ja muihin juhlatilaisuuksiin ympäri kirkkovuoden. Kirkkovuoden suuret juhlat koetaan yhdessä laulun sävelin!

Punkalaitumen Kirkkokuoro syksyllä 2018
Punkalaitumen Kirkkokuoro syksyllä 2018 Kuva: Hanna-Mari Kamppikoski