Punkalaitumen kirkkokuoro ry.

Punkalaitumen Kirkkokuoro on toiminut jo 100 vuotta ja toimii edelleen vireästi. Arvokkaita satavuotisjuhlia vietettiin syksyllä 2015. Kirkkokuoron ohjelmistoon ovat kuuluneet niin perinteinen suomalainen kirkkokuoro-ohjelmisto kuin uudempi hengellinen musiikkikin.

Kirkkokuorossa on keväällä 2024 tusina innokkaita naislaulajia. Kuoro harjoittelee tällä hetkellä seurakuntatalolla keskiviikkoisin  klo 17-18.30 ja laulamme 1-3 -äänisiä lauluja. 

Harjoituksissa teemme ääniharjoituksia, laulamme ja vietämme muutenkin mukavaa aikaa yhdessä. 

Kirkkokuoro avustaa useita kertoja vuodessa seurakunnan jumalanpalveluksissa. Kuoro osallistuu messuihin ja muihin juhlatilaisuuksiin ympäri kirkkovuoden. Kirkkovuoden suuret juhlat koetaan yhdessä laulun sävelin!

Kuoron varsinainen toiminta on tauolla siihen saakka, kunnes seurakuntaan valitaan uusi kanttori. Kuoro esiintyy yksittäisissä tapahtumissa varajohtajan johdolla. 

 

Projektikuoro KaikkiNaiset starttasi keväällä 2023 ja on ilahduttanut laulullaan jo useamman kerran. KaikkiNaiset kokoontuu kirkkokuoron harjoitusaikana, mutta erikseen sovitusti ja siitä ilmoitetaan sekä srk:n kotisivuilla että kirkollisissa paikallislehdessä. KaikkiNaiset on nimensä mukaisesti avoin kaikille laulaville naisille, jotka haluavat olla mukana jossain tietyssä projektissa ilman jatkuvaa sitoutumista. 

Kymmenen kirkkokuorolaista puolikaaressa alttarin edessä. Päällä mustaa, valkoista ja sinistä vaatetta.
Kuoro vuonna 2022