Punkalaitumen seurakunta hakee kesätyöntekijöitä

Työtehtäviin kuuluu hautausmaiden ja kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotyöt sekä osallistuminen seurakunnan hoidossa olevien hautojen hoitoon. Hakijoilta toivomme 17 vuoden ikää (myös loppuvuonna täyttävät huomioidaan). Odotamme kesätyöntekijältä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä. Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä T3. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Noudatamme koeaikaa. Työsuhteen pituus voi olla 1-3 kuukautta.

Hae kesätöihin 3.3.2019 mennessä. Haastattelut toteutetaan viikoilla 11. Valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä.

Voit hakea meille töihin toimittamalla hakemuksen osoitteeseen:

Punkalaitumen seurakunta
31900 PUNKALAIDUN

sähköpostilla punkalaidun.srk@evl.fi

tai täyttämällä oheisen sähköisen hakulomakkeen.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa tarvittaessa seurakuntamestari Juha Härmä 040-8048 818 ja talouspäällikkö Manu Löytty 040-8048 811.