6 -14 v. tytöt ja pojat

Kerhotoimintaa kouluikäisille Pappilassa.

 

Luontoetsivät 

maanantaisin klo 18-19

 

Alakouluikäisille, lukutaidon omaaville, metsässä ja ulkona viihtyville. Luontoseikkailijoissa toimintaympäristönä on Pappilan takapiha ja pikkumetsä. Opettelemme metsässä liikkumisen taitoja ja retkeilyn alkeita, kuten EA-taitoja, teltan pystytystä, trangian käyttöä, samalla puuhaamme ja leikimme kaikkea kivaa luonnossa. Kyseessä on ulkokerho ja varustus säänmukainen. Kerhoa vetää Sanna Lähdeniemi ja apuna häärii Leena Tasanen. Alaikäraja 7-vuotta. Luontoetsivät aloittavat kautensa hiihtoloman jälkeen, 6.3.2023.

 

Puuhis

tiistaisin klo 17-18

 

Isosten vetämä Puuhis-kerho eskarilaisille sekä alakoululaisille Pappilassa jatkuu joulutauon jälkeen 17.1.. Ylle kannattaa laittaa säänmukaiset ulkovaatteet, koska kerhossa ollaan toisinaan myös ulkosalla. 

 

Kepparikerho

keskiviikkoisin 

Minit (0.-2. lk) klo 16.30-17.15

Maxit (3.-6. lk) klo 17.30-18.15

 

Eskarilaisten ja alakouluikäisten keppariharrastajien kerho laukkaa ja hirnuu Pappilan takapihalla jälleen huhtikuussa 2023. Toisinaan teemme yksinkertaisia varusteita keppareille Pappilassa. Säämukaiset varusteet ja omat kepparit mukaan. Kerhoa vetää Leena Tasanen.

 

 

 

Kaikissa kerhoissa toimitaan voimassa olevien koronaohjeiden ja -rajoitusten mukaisesti. Tulethan vain täysin terveenä mukaan.

Hartaus kerhossa.

 

Ota yhteyttä

Kasvatustyöntekijä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun