7-14 v. tytöt ja pojat

Kouluikäisille lapsille järjestetään kerhotoimintaa niin Pappilassa kuin muuallakin ja osa kerhoista toteutetaan yhteistyönä esimerkiksi paikallisen 4H-yhdistyksen tai kunnan kanssa. Kerhojen lisäksi tarjolla on erilaisia tapahtumia sekä leirejä pitkin vuotta. Myös partio on osa seurakuntamme toimintaa. 

 

Kerhotoiminta syksyllä 2019

Kerhoihin on mahdollista tulla mukaan kesken kauden. Kerhot ovat maksuttomia. 

 

Näytelmäkerho tiistaisin klo 16-17.30 Pappilassa

Kerhossa tutustutaan ilmaisun erilaisiin keinoihin, tehdään kaikenlaisia harjoituksia ja suunnitellaan oma esitys joko joulujuhlaan tai kevätkaudelle. Kerho on tarkoitettu yli 7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Alkaa 3.9. 

 

Varkki perjantaisin klo 17-19 Pappilassa

3-6 -luokkalaisten oma ilta Pappilassa, jossa saa olla yhdessä muiden kanssa. Tutustutaan Raamattuun, puuhataan yhdessä illan aiheen merkeissä ja nautitaan iltapalaa. Alkaa 23.8. 

Hartaus kerhossa.
Kesäliikuntapäivä Vehkajärvellä.
Kesäliikuntapäivä Vehkajärvellä.
Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.