7-14 v. tytöt ja pojat

Kouluikäisille lapsille järjestetään kerhotoimintaa niin Pappilassa kuin muuallakin ja osa kerhoista toteutetaan yhteistyönä esimerkiksi paikallisen 4H-yhdistyksen tai kunnan kanssa. Kerhojen lisäksi tarjolla on erilaisia tapahtumia sekä leirejä pitkin vuotta. Myös partio on osa seurakuntamme toimintaa.

Kerhotoiminta keväällä 2019

Kerhoihin on mahdollista tulla mukaan kesken kauden. Suurin osa kerhoista on maksuttomia ja kerhot kokoontuvat Pappilassa.

Partioryhmät tiistaisin kololla (Pappilan pihapiirissä)

Sudenpennut (7-9 v.) ja Seikkailijat (10-12 v.) kokoontuvat tiistaisin Pappilassa joko kololla tai Pappilan Wintillä. Varusteina säänmukainen ulkovaatetus, hyvät kengät sekä pimeänaikaan heijastin.

Näytelmäkerho keskiviikkoisin klo 16.30-17 Pappilassa

Kerhossa tutustutaan ilmaisun erilaisiin keinoihin, tehdään kaikenlaisia harjoituksia ja kevätkaudella tehdään oma minielokuva. Kerho on tarkoitettu yli 7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

HuviKumpukerho torstaisin klo 17.30-19 Pappilassa

Kerho on tarkoitettu 4-10 -vuotiaille lapsille. Kerhon ohjelma rakennetaan niin, että isot ja pienet voivat toimia yhdessä ja silti tekeminen on mielekästä.

Hartaus kerhossa.
Kesäliikuntapäivä Vehkajärvellä.

Pappilan Yöleiri 8.-9.2.2019

Yöleiri alkaa Pappilassa perjantaina kello 18 ja päättyy lauantaina kello 12.
Yöpyminen tapahtuu lattialla makuupusseissa eli pehmeää alustaa makuupussin lisäksi mukaan. Perjantai-illalla käydään seikkailemassa hämärässä kirkossa ja valmistetaan yhdessä iltapalaa. Aamupalan jälkeen touhutaan kaikenlaista kivaa ja minileiri päättyy lounaaseen.

Pappilan Yöleiri on tarkoitettu 1-4 luokkalaisille.
Minileirin hinta on 15€, mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Ilmoittautuminen Sannalle viestillä pe 1.2.2019 mennessä p. 040 8048815.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.