Päiväkerholaisten lammasaskartelu.

Lapsille ja lapsiperheille

Haluatko olla mukana seurakunnassa osallistujana ja tekijänäkin? Yhdessä tehden saamme toiminnasta monipuolista ja sellaista, mitä sen halutaan olevan. Ota yhteyttä mikäli haluat mukana toteuttamassa kerhoja tai tapahtumia.

Seurakuntatalon ja kirkon ympäristöstä löytyy aika ajoin erilaisia rastiratoja, jotka sopivat niin perheen pienimille kuin isompien kanssa yhdessä tehtäviksi. Rasteja ilmestyy paikoilleen ympäri vuotta varsinkin erilaisten juhlien tienoilla. Kannattaa siis käydä katsomassa!

Pappilan Olkkari

su 14-16

avautuu alkuvuodesta 2022

Kaksi kertaa kuussa, sunnuntai-iltapäivisin, on mahdollista tulla Pappilaan leikkimään, oleilemaan ja tapaamaan muita vapaamuotoisessa Olkkarissa. Tarjolla kahvia ja teetä nyyttäriperiaatteella eli omat eväät mukaan. Olkkarissa ei ole ohjattua toimintaa ja voit tulla oman aikataulusi mukaan.  Pappilasta löytyy leluja ja pelejä niin pienille kuin isommillekin. Käytössä ovat myös erilaiset askartelutarvikkeet. Olkkari on tarkoitettu lapsiperheiden yhteiseksi olohuoneeksi ja tapaamispaikaksi. Olkkaria vetävät kasvatustyöntekijämme Leena Tasanen ja vapaaehtoiset. Olkkari on suunniteltu olevan auki 6.2., 20.2., 13.3., 27.3. ja 24.4. , mikäli rajoitukset näin sallivat. Tervetuloa!

Lue lisää klikkaamalla linkkiä:

MusaMuksut

Kouluikäiset

Tervetuloa Pappilan metsäpolulle!

Metsäpolku alkaa Pappilan parkkipaikan vierestä ja päättyy Pappilan takapihalle suuren tammen lähistölle.

Noin puolen kilometrin merkitty polku kiemurtelee vanhan metsän ikikuusten ja mustikkamättäiden lomitse. Matkan varrella on myös kosteita paikkoja, hakkuuaukean reunaa, maahan kaatuneita, osittain jo maatuneita puita ja suuria haapoja, joiden latvat kurkottelevat kohti taivaita. Taukopaikan penkeillä on hyvä kaivaa eväät repusta.

Metsäpolulta löytyy kahdeksan rastipistettä, joissa on erilaisia tehtäviä. Rastien teemana on Luomiskertomus.

Vanha metsä on monen eläimen ja kasvin koti. Kunnioitathan metsän asukkaita, älä roskaa kaunista luontoa, äläkä tuhoa luomakuntaa.

Leena kipparoi Kirkkovartissa.

Kasvatustyöntekijä