Päiväkerholaisten lammasaskartelu.

Lapsille ja lapsiperheille

Haluatko olla mukana seurakunnassa osallistujana ja tekijänäkin? Yhdessä tehden saamme toiminnasta monipuolista ja sellaista, mitä sen halutaan olevan. Ota yhteyttä mikäli haluat mukana toteuttamassa kerhoja tai tapahtumia.

Seurakuntatalon ja kirkon ympäristöstä löytyy aika ajoin erilaisia rastiratoja, jotka sopivat niin perheen pienimille kuin isompien kanssa yhdessä tehtäviksi. Rasteja ilmestyy paikoilleen ympäri vuotta varsinkin erilaisten juhlien tienoilla. Kannattaa siis käydä katsomassa!

Haluaisitko postia seurakunnalta? Kirjepyhiksessä lapset saavat 5-6 kertaa vuodessa mukavaa luettavaa ja pientä puuhaa kotiin kannettuna. Ilmoita lapsen nimi, osoite ja syntymävuosi kasvatuksen Leenalle.

MusaMuksut leikittää ja laulattaa perheen pienimpiä kerran kuussa Sari-kanttorin johdolla. Kevään Musamuksujen ohjelman löydät linkin takaa.

Kevään 2023 tapahtumia

Pe 3.2. Valo hukassa? - etsintää pimeässä kirkossa klo 18 -19.30 välisenä aikana

• Lähde tutustumaan kirkkoon ja etsimään sinne piilotettua sana-arvoitusta.
  • Voit tulla oman aikataulun mukaisesti.
  • Oma taskulamppu mukaan.
  • Alle kouluikäiset ja alakoululaiset aikuisen seurassa.
  • Etsijille luvassa pieni palkkio.
  • Yhteistyössä Punkalaitumen 4H -yhdistyksen kanssa toteutettu kirkkoseikkailu.

Pe 17.2. Metsän Valopolku klo 17-19 Pappilan pikkumetsässä

• Puolen kilsan polulta löytyy erilaisia valoteoksia metsän siimeksestä.
  • Voit tulla oman aikataulun mukaisesti.
  • Ota taskulamppu mukaan. Kaikki teokset eivät näyttäydy ilman lisävaloa.
  • Pappilan pihapiirin nuotiopaikalla mahdollisuus grillata omia makkaroita. Seurakunta tarjoaa mehua ja vaahtiksia.

Ti 4.4. Pieni Pääsiäisvaellus kirkossa klo 18 alkaen

• Yhteiset lähdöt ryhmän mukana. Etukäteisilmoittautuminen.
  • Alle kouluikäiset ja alakoululaiset aikuisen seurassa.
  • Lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Su 23.4. Nallekirkko Karkun kirkossa klo 10

• Yheistyössä Sastamalan seurakunnan kanssa
  • Lisätietoja tulossa

La 20.5. KevätHulinat Pappilan pihapiirissä klo 12-15

• Yhteistyössä eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa
  • Lisätietoja tulossa

Lue lisää klikkaamalla linkkiä:

MusaMuksut

Kouluikäiset

Tervetuloa Pappilan metsäpolulle!

Metsäpolku alkaa Pappilan parkkipaikan vierestä ja päättyy Pappilan takapihalle suuren tammen lähistölle.

Noin puolen kilometrin merkitty polku kiemurtelee vanhan metsän ikikuusten ja mustikkamättäiden lomitse. Matkan varrella on myös kosteita paikkoja, hakkuuaukean reunaa, maahan kaatuneita, osittain jo maatuneita puita ja suuria haapoja, joiden latvat kurkottelevat kohti taivaita. Taukopaikan penkeillä on hyvä kaivaa eväät repusta.

Metsäpolulta löytyy kahdeksan rastipistettä. Uudet rastit valmistuvat kesäkuun 2022 aikana, kun polun  kunnostus on saatu valmiiksi.

Vanha metsä on monen eläimen ja kasvin koti. Kunnioitathan metsän asukkaita, älä roskaa kaunista luontoa, äläkä tuhoa luomakuntaa.

Leena kipparoi Kirkkovartissa.

Kasvatustyöntekijä