Päiväkerholaisten lammasaskartelu.

Portailla -telttaleiri 10-14 -vuotiaille

Lähde mukaan telttaleirille 21.-24.6. Leirin hinta on 40 €/hlö ja ilmoittautua voi nettisivujemme kautta 31.5. saakka.

Leirillä majoitutaan omissa teltoissa. Ohjelma on suunnattu 10-14-vuotiaille, mutta mukaan voi tulla koko perheen voimin. Lähdemme Punkalaitumen srk-talolta ma 21.6. klo 9 bussilla ja palaamme takaisin 24.6. iltapäivällä. Bussikuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 8. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, missä on tarkemmat ohjeet ja mm. kuvausluvat. Leirillä on mukana nuortenkanava Ttilan väkeä, ja siellä on mahdollisuus osallistua itsekin leirin tunnelmien ja tapahtumien kuvaamiseen ja raportointiin. Ohjelmassa mm. Nukketeatteri Sananjalan Harmandia-esitys, oman leiripaidan tekoa (ota mukaan vaalea t-paita!), erilaisia toimintarasteja, uimista, syömistä, uusia kavereita, iltaohjelmia. Leiri päättyy yhteiseen leirijumalanpalvelukseen.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa lapsille, koululaisille ja perheille. Säännöllisesti kokoontuvan toiminnan lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Seurakuntalaisilla on mahdollisuus olla mukana niin osallistujana kuin tekijänäkin, sillä yhdessä tehden seurakunnan toiminta on sellaista kuin seurakuntalaiset haluavat sen olevan. Ota siis yhteyttä mikäli haluat olla mukana tekemässä ja toteuttamassa kerhoja tai tapahtumia.

Erilaiset omatoimirastit seurakuntatalon ja kirkon ympäristössä sopivat niin perheen pienimille kuin isompien kanssa yhdessä tehtäviksi. Rasteja ilmestyy paikoilleen ympäri vuotta varsinkin erilaisten juhlien tienoilla. Kannattaa käydä katsomassa! Myös Pappilan pihasta lähtevä pieni metsäpolku kutsuu kulkijoita.

Lue lisää klikkaamalla linkkiä:

MusaMuksut

Kouluikäiset (partio ja kerhotoiminta)

Tervetuloa Pappilan metsäpolulle!

Metsäpolku alkaa Pappilan parkkipaikan vierestä ja päättyy Pappilan takapihalle suuren tammen lähistölle.

Noin puolen kilometrin merkitty polku kiemurtelee vanhan metsän ikikuusten ja mustikkamättäiden lomitse. Matkan varrella on myös kosteita paikkoja, hakkuuaukean reunaa, maahan kaatuneita, osittain jo maatuneita puita ja suuria haapoja, joiden latvat kurkottelevat kohti taivaita. Taukopaikan penkeillä on hyvä kaivaa eväät repusta.

Metsäpolulta löytyy kahdeksan rastipistettä, joissa on erilaisia tehtäviä. Rastien teemana on Luomiskertomus.

Vanha metsä on monen eläimen ja kasvin koti. Kunnioitathan metsän asukkaita, älä roskaa kaunista luontoa, äläkä tuhoa luomakuntaa.

Leena kipparoi Kirkkovartissa.

Kasvatustyöntekijä