Rippikoululaisten tekemä seinämaalaus Jeesuksen elämän vaiheista.

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Oman aikataulun, kiinnostuksen ja energian mukaan voi tulla säännöllisiin kokoontumisiin tai osallistua projektiluontoisesti erilaisten tapahtumien toteutukseen.Lisäksi kaikki rippikoulun käyneet ovat tervetulleita mukaan Isoskoulutukseen, joka oikeuttaa hakemaan leireille töihin isoseksi.

Tutustu isostoimintaan tästä.

 

Rippikoululaiset

Oletko aloittamassa tänä syksynä rippikoulua? Jokaiselle rippikouluikäiselle seurakuntamme jäsenelle lähetetään kotiin kirje, jossa on rippikoulun aloitukseen liittyvät tärkeät asiat. Jos kirje hukkuu tai olet jonkin muun seurakunnan jäsen ja haluat käydä Punkalaitumella rippikoulusi, lue lisää rippikoulusta täältä.

Tule mukaan!

Nuorten Tiistait

Kerran kuussa tiistai-iltapäivisin

Pappilassa klo 15.30 alkaen.

Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa erilaisia tapahtumia? Panostuksesi voi olla vaikka kuinka pieni tai sitten todella iso, sen päätät sinä itse. Tekeviä käsiä ja hyviä ideoita tarvitaan aina. Vaikka tapaamme tekemisen merkeissä, mukaan voi tulla ihan vain tapaamaan muita nuoria ja puuhaamaan kaikenlaista kivaa yhdessä. 

kevään 2023 Tiistait

31.1.

28.2.

7.3.

4.4.

2.5.

Kynttilät iltahartaudessa leirillä.