Rippikoululaisten tekemä seinämaalaus Jeesuksen elämän vaiheista.

Portailla -telttaleiri 10-14 -vuotiaille

Lähde mukaan telttaleirille 21.24.6. Leirin hinta on 40 €/hlö ja ilmoittautua voi nettisivujemme kautta 31.5. saakka.

Leirillä majoitutaan omissa teltoissa. Ohjelma on suunnattu 10-14-vuotiaille, mutta mukaan voi tulla koko perheen voimin. Lähdemme Punkalaitumen srk-talolta ma 21.6. klo 9 bussilla ja palaamme takaisin 24.6. iltapäivällä. Bussikuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 8. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, missä on tarkemmat ohjeet ja mm. kuvausluvat. Leirillä on mukana nuortenkanava Ttilan väkeä, ja siellä on mahdollisuus osallistua itsekin leirin tunnelmien ja tapahtumien kuvaamiseen. Ohjelmassa mm. Nukketeatteri Sananjalan Harmandia-esitys, oman leiripaidan tekoa (ota mukaan vaalea t-paita!), erilaisia toimintarasteja, uimista, syömistä, uusia kavereita, iltaohjelmia. Leiri päättyy yhteiseen leirijumalanpalvelukseen.

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Oman aikataulun, kiinnostuksen ja energian mukaan voi tulla säännöllisiin kokoontumisiin tai osallistua projektiluontoisesti erilaisten tapahtumien toteutukseen.Lisäksi kaikilla rippikoulun käyneillä on mahdollisuus osallistua Isostoimintaan, joka oikeuttaa hakemaan kesän leireille töihin isoseksi.

Tutustu isostoimintaan tästä.

Rippikoululaiset

Oletko aloittamassa tänä syksynä rippikoulua? Jokaiselle rippikouluikäiselle seurakuntamme jäsenelle lähetetään kotiin kirje, jossa on rippikoulun aloitukseen liittyvät tärkeät asiat. Jos kirje hukkuu tai olet jonkin muun seurakunnan jäsen ja haluat käydä Punkalaitumella rippikoulusi, lue lisää rippikoulusta täältä.

Tule mukaan!

Kynttilät iltahartaudessa leirillä.