Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia kesän leireillä isosena. Toiminta on enimmäkseen osallistumista seurakunnan arkiseen elämään, mutta joitakin tärkeitä asioita harjoitellaan yhteisissä kokoontumisissa. Ensimmäisen vuoden jälkeen voi hakea kesätöihin lastenleireille ja toisen vuoden jälkeen rippileirille eikä työt välttämättä lopu siihen, sillä leireillä kaivataan usein myös apuohjaajia ja isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa.

Isostoiminta 2017-2018

Kokoonnumme joka pariton tiistai klo 17.15-18 Toimintanurkalla torin laidalla. Mukaan kannattaa ottaa muistiinpanovälineet ja villasukat, ainakin talviaikaan.

7.11.

21.11.

16.1.

13.2.

13.3.

10.4.

Näiden lisäksi isoseksi haluavan tulee osallistua aktiivisesti erilaisiin seurakunnan tapahtumiin.

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.