Kirkkovartit

Kirkkovartit ovat lasten kirkkohetkiä lastenohjaajien valmistaman raamatunkertomuksen äärellä. Toisinaan lapset pääsevät mukaan toteuttamaan tarinaa, toisinaan kerronnassa käytetään nukketeatterin keinoja. Kirkkovartteja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Sinne voi tulla oman aikuisen seurassa. Mukaan kutsutaan aina myös kunnan päivähoidon lapset ja aikuiset sekä esikoululaiset opettajineen.

Lastenohjaaja Leena pitämässä Kirkkovarttia.

Olen töissä Pappilassa keskiviikosta perjantaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.