Kerhot

Kerhoja ohjaavat Sannan lisäksi kerhonohjaaja-isoskoulutukseen osallistuvat tai jo koulutuksen käyneet nuoret. Kerhotoiminta on pääsääntöisesti maksutonta, joistakin erikoiskerhoista saatetaan joutua ottamaan pientä tarvikemaksua. Kerhoissa leikitään, askarrellaan, näytellään ja hiljennytään hartauteen.

Varkkakerho - tiistaisin klo 17-18.30 Pappilan Vintillä

Tiistaisin Pappila muuttuu melkoiseksi Huvikummuksi, kun samaan aikaan on 4-5 vuotiaiden päiväkerho alakerrassa ja Vintillä puolestaan kokoontuu 6-10 -vuotiaat Varkkakerhoon. Varkkakerhossa touhutaan, askarrellaan, liikutaan ja riemuitaan erilaisten teemojen mukaan. Kerran kuussa Huvikumpu muuttuu PerheHuvikummuksi ja silloin saavat vanhemmatkin jäädä kerhoon. Ei ilmoittautumista ja kerho on maksuton. Eka kerta 29.8.

 

Näytelmäkerho - keskiviikkoisin klo 17-18.30 Pappilan Vintillä

Joka keskiviikko kokoontuvassa Näytelmäkerhossa tehdään kaikenlaisia luovan ilmaisun harjoituksia. Mikäli ryhmässä on kiinnostusta, voimme valmistella näytelmän esitettäväksi yleisölle mahdollisesti vuoden lopulla, mutta ketään ei pakoteta esiintymään. Kerhossa riittää kunhan haluaa innolla kokeilla miten omaa kehoa voi käyttää ilmaisussa. Mukaan voi tulla pitkin vuotta. Ensimmäinen kerta 23.8.

Kerholaisen yhteystiedot

Jokaista kerholaista huoltajineen pyydetään täyttämään Kerholaisen yhteystietolomake, joka löytyy valikosta oikealta. Lomakkeessa kysytään olennaisia asioita kerhon suunnittelun ja toteutuksen kannalta. Saatamme kerhoissa esim. kokkailla joskus, joten ruoka-allergiat on hyvä mainita. Toisinaan kerhonohjaaja saattaa sairastumisen vuoksi olla estynyt tulemasta paikalle ja siksi lapsen asioista huolehtivan aikuisen puhelinnumero on tarpeellinen.

Täytäthän siis yhteystietolomakkeen huolella!