Kirkkovartit

Kirkkovartit ovat lasten kirkkohetkiä lastenohjaajien valmistaman raamatunkertomuksen äärellä. Toisinaan lapset pääsevät mukaan toteuttamaan tarinaa, toisinaan kerronnassa käytetään nukketeatterin keinoja. Kirkkovartteja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Sinne voi tulla oman aikuisen seurassa. Mukaan kutsutaan aina myös kunnan päivähoidon lapset ja aikuiset sekä esikoululaiset opettajineen.

Lastenohjaaja Leena pitämässä Kirkkovarttia.

Olen Pappilassa ma, ke ja to. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Työskentelen ”päiväkerhotätinä” 3-5 –vuotiaille lapsille sekä yhteyshenkilönä varhaiskasvatuksen eri toimijoille. Käyn pitämässä alkuhartauksia kunnan perhepäivähoitajien muskarissa ja järjestän kirkkoseikkailuja päiväkoti-ikäisille. Perhepäivähoitajat voivat tilata minut pitämään hartaushetkiä kotiinsa. Olen mukana myös perhemessuissa, kirkkovarteissa sekä erilaisissa lapsille ja perheille suunnatuissa tapahtumissa.