Kevät 2020

Tammikuussa alkavat kerhot jälleen toimia. Ulkoileva Avoin päiväkerho kokoontuu perjantaiaamupäivisin Pappilan pihapiirissä ja MusaMuksut kirkossa keskiviikkoiltaisin. Seuraa ilmoitteluamme netissä ja Punkalaitumen Sanomissa.

Kerhot toistaiseksi tauolla.

Seuraa meitä Facebookissa sivustolla Lempi Pupunen

Leikkihetki päiväkerhossa

Ulkoileva Avoin päiväkerho

Kerhossa leikitään, askarrellaan, ihmetellään, tutkitaan ja hiljennytään niin Pappilan suuressa pihapiirissä kuin pienessä lähimetsässäkin. Myös Pappilan päiväkerhotilat ovat käytössämme. Kerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Kerho on nyt tauolla.

MusaMuksut

MusaMuksut on alle kouluikäisten oma musakerho, joka kokoontuu keväällä  ja alkukesästä 9 kertaa. Ensimmäiset neljä kertaa ovat 29.1.-19.2. keskiviikkoisin klo 18-18.30 ja paikkana on Punkalaitumen kirkko.

MusaMuksut on tällä hetkellä tauolla.

1-3 -vuotiaat osallistuvat oman aikuisen kanssa, 4-6 -vuotiaat voivat tulla joko yksin tai oman aikuisen kanssa.

Mitä MusaMuksuissa tehdään? Lauletaan, ihmetellään, tanssitaan, soitetaan, tutkitaan, kuunnellaan, etsitään ja katsellaan. Kirkko on merkillinen paikka ja siellä voi tehdä kaikenlaisia kivoja ja jänniä asioita.

MusaMuksut on ilmainen ryhmä ja se on tarkoitettu just Sinulle! Vetäjinä ovat kanttori, lastentarhanopettaja Sari Mäkinen ja lastenohjaaja Leena Tasanen. Heiltä saa myös lisätietoja MusaMuksuista.

Kasvatustyöntekijä