Kevät 2021

Sari-kanttorin vetämä MusaMuksut starttaa koronarajoitusten sen salliessa. Apuna häärivät Lempi-pupu ja kasvatustyöntekijä Leena.

Noudatamme kaikissa kerhoissa voimassaolevia koronaohjeistuksia.

Seuraa meitä Facebookissa sivustolla Lempi Pupunen

Leikkihetki päiväkerhossa

MusaMuksut

MusaMuksut on alle kouluikäisten oma musakerho, joka kokoontuu Punkalaitumen kirkossa.

1-3 -vuotiaat osallistuvat oman aikuisen kanssa, 4-6 -vuotiaat voivat tulla joko yksin tai oman aikuisen kanssa.

Mitä MusaMuksuissa tehdään? Lauletaan, ihmetellään, tanssitaan, soitetaan, tutkitaan, kuunnellaan, etsitään ja katsellaan. Kirkko on merkillinen paikka ja siellä voi tehdä kaikenlaisia kivoja ja jänniä asioita.

MusaMuksut on ilmainen ryhmä ja se on tarkoitettu just Sinulle! Vetäjinä ovat kanttori, lastentarhanopettaja Sari Mäkinen ja lastenohjaaja Leena Tasanen. Heiltä saa myös lisätietoja MusaMuksuista.

Kasvatustyöntekijä