Päiväkerhot

Päiväkerho on leikki-ikäisten oma hieno paikka kasvaa ja saada ystäviä. Tuttujen ja turvallisten lastenohjaajien myötä lapsen on hyvä harjoitella irtautumista vanhemmista ja solmia uusia ystävyyssuhteita muihin lapsiin. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, liikutaan, tutkitaan taivaan Isän ihmeellistä maailmaa ja eläydytään Raamatun kertomuksiin hartaushetkissä. Kerhoissa myös ulkoillaan paljon Pappilan suuressa pihassa ja pienessä metsässä.  Toisinaan käymme vieraisilla paikallisessa vanhusten palvelutalossa tai tutustumme kauniiseen kirkkoomme. Toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin jokaista lasta ja hänen perhettään kunnioittaen. Päiväkerhot kokoontuvat Punkalaitumen Pappilassa.

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni”, sanoo Jeesus.

Päiväkerhoryhmät 2018-2019

Päiväkerhoon ilmoittaudutaan keväällä, mutta vapaita paikkoja voi kysyä kesken kautta lastenohjaaja  Leena Tasaselta.

 Naperot-kerho

Joka toinen keskiviikko klo 9.15 - 10.45

Noin 3-vuotiaille, jotka harjoittelevat kerhossa oloa. Mukana voivat olla tarvittaessa myös vanhempi ja pikkusisarukset. Kerho vuorottelee perhekerhon kanssa kokoontuen parittomina viikkoina.

Kevään 2019 ensimmäinen Naperot-kerho on 13.2.

 

HuviKumpukerho

Torstaisin klo 17.30 - 19

4-10 -vuotiaille tarkoitettu kerho, jossa isot ja pienet toimivat yhdessä. Kerhovarustuksena kerhotossut ja säänmukaiset ulkovaatteet.

Kevään 2019 ensimmäinen HuviKumpukerho on 7.2.

 

 

Leikkihetki päiväkerhossa
YouTube-video

Ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaviin kerhoihin on käynnissä!

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä linkistä. Täytäthän lomakkeen jokaisesta lapsesta erikseen. Ilmoittautuminen päättyy 23.8.2018.

Lastenohjaaja
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.