H K L N P R T U

.

Olen päiväkerhossa lastenohjaajana. Toimin ohjaajana 3-5 vuotiaiden kerhoissa. Lisäksi ohjaan perhekerhoa, joka kokoontuu pappilan päiväkerhotilassa. Päiväkerhoissa on paljon leikkiä, lauluja, yhteinen hartaushetki ja monesti ulkoilemme. Perhekerhossa kokoonnumme yhdessä lasten, vanhempien, perhepäivähoitajien, mummujen ja vaarien kanssa. Siellä on kiva kohdata toisia vanhempia, lapsia ja vaihtaa kuulumisia. Syksystä 2018 alkaen perhekerho kokoontuu pappilassa joka toinen keskiviikko klo 9.15 -10.45. Perhekerhossa on aamupuuroa tarjolla klo 8.45 alkaen. Itse en ole enää kerhoja ohjaamassa syksystä 2018 alkaen. Mikäli sinulla on kysyttävää syksyjen kerhoista voit ottaa yhteyttä Leena Tasaseen puh. 040 8048 816 tai leena.tasanen@evl.fi. Minut tavoittaa puhelimella numerosta 040 8048 817 sekä sähköpostilla maarit.huuskonen@evl.fi. Olet lämpimästi tervetullut näihin tilaisuuksiin! Nähdään kerhoissa!

seurakuntamestari
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut
31900 PUNKALAIDUN

diakonissa

Puhelinpäivystysaika tiistaisin klo 9-11.

Olen Pappilassa ma, ke ja to. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Työskentelen ”päiväkerhotätinä” 3-5 –vuotiaille lapsille sekä yhteyshenkilönä varhaiskasvatuksen eri toimijoille. Käyn pitämässä alkuhartauksia kunnan perhepäivähoitajien muskarissa ja järjestän kirkkoseikkailuja päiväkoti-ikäisille. Perhepäivähoitajat voivat tilata minut pitämään hartaushetkiä kotiinsa. Olen mukana myös perhemessuissa, kirkkovarteissa sekä erilaisissa lapsille ja perheille suunnatuissa tapahtumissa.

Vs. kanttori-urkuri 23.5.2017 - 28.2 2018.

Työpäivät to-su.