Avoimet työpaikat

Seurakuntamme rekrytoi uusia työntekijöitä lähinnä kesäisin hautausmaan hoitoon liittyviin tehtäviin. Nuorilla on mahdollisuus hakea leireille ja kesäkerhoihin isoseksi.

Pääsääntöisesti rekrytoinnista vastaa talouspäällikkö Manu Löytty, mutta leiri- ja kerhotyöhön haluavat voivat kysellä lisätietoja nuorisotyönohjaaja Sanna Lähdeniemeltä.
Hautausmaalta kuva.
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut