Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunnan lapsi- ja perhetyö noudattaa juuri tätä Jeesuksen antamaa esimerkkiä ja kutsuu lapsia sekä lapsiperheitä hyvän äärelle. Meidän seurakunnassamme tuetaan vanhempia ja perheitä heidän kasvatustyössään tarjoamalla erilaisia kerhoja, perhekirkkoja sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia. Nuorimpia seurakuntalaisia muistetaan syntymäpäiväkortein.

Yhteistyötä kunnan päivähoidon kanssa ollaan vahvistamassa ja lisäämässä.

Vaikuta lasten ja perheiden palveluihin -kysely

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut on järjestetty sirpalemaisesti ja yhteistyön tekemisessä on kehittämisen varaa. Eri paikkakunnilla asuvat lapset ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa toisiinsa nähden, koska palvelutarjonta ja palveluiden tuottamisen tapa poikkeavat toisistaan eri paikkakunnilla. Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma on yksin hallituksen kärkihankkeista, jonka tavoitteena on nykyistä lapsi- ja perhelähtöisemmät, oikea-aikaisemmat, tasalaatuisemmat, vaikuttavammat ja paremmin yhteen sovitetut palvelut.

 

Vastaa kyselyyn, johon pääset alla olevasta linkistä ja kerro oma mielipiteesi sekä ehdotuksesi lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämiseksi.

 

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Lammasaskartelu
Lastenohjaaja

.

Olen päiväkerhossa lastenohjaajana. Toimin ohjaajana 3-5 vuotiaiden kerhoissa. Lisäksi ohjaan perhekerhoa, joka kokoontuu pappilan päiväkerhotilassa. Päiväkerhoissa on paljon leikkiä, lauluja, yhteinen hartaushetki ja monesti ulkoilemme. Perhekerhossa kokoonnumme yhdessä lasten, vanhempien, perhepäivähoitajien, mummujen ja vaarien kanssa. Siellä on kiva kohdata toisia vanhempia, lapsia ja vaihtaa kuulumisia. Syksystä 2018 alkaen perhekerho kokoontuu pappilassa joka toinen keskiviikko klo 9.15 -10.45. Perhekerhossa on aamupuuroa tarjolla klo 8.45 alkaen. Itse en ole enää kerhoja ohjaamassa syksystä 2018 alkaen. Mikäli sinulla on kysyttävää syksyjen kerhoista voit ottaa yhteyttä Leena Tasaseen puh. 040 8048 816 tai leena.tasanen@evl.fi. Minut tavoittaa puhelimella numerosta 040 8048 817 sekä sähköpostilla maarit.huuskonen@evl.fi. Olet lämpimästi tervetullut näihin tilaisuuksiin! Nähdään kerhoissa!

Lastenohjaaja
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Olen Pappilassa ma, ke ja to. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

 

Työskentelen ”päiväkerhotätinä” 3-5 –vuotiaille lapsille sekä yhteyshenkilönä varhaiskasvatuksen eri toimijoille. Käyn pitämässä alkuhartauksia kunnan perhepäivähoitajien muskarissa ja järjestän kirkkoseikkailuja päiväkoti-ikäisille. Perhepäivähoitajat voivat tilata minut pitämään hartaushetkiä kotiinsa. Olen mukana myös perhemessuissa, kirkkovarteissa sekä erilaisissa lapsille ja perheille suunnatuissa tapahtumissa.