Kesäleirit

Punkalaitumen seurakunta järjestää yhdessä kunnan ja 4H:n kanssa lasten leirejä Vehkajärven rannalla sijaitsevalla seurakunnan Leirimajalla. Leirejä järjestetään. Leiriohjelma koostuu yhteisleikeistä, askartelusta, toimintaradoista, saunomisesta sekä tietysti uimisesta. Luonnonläheinen leiripaikka tarjoaa upeat puitteet monipuolisen toiminnan järjestämiseen.

Kesän 2018 leirit

Ensi kesänä lastenleirit järjestetään viikolla 26.

Leireille otetaan 25 osallistujaa ja etusijalla ovat punkalaitumelaiset lapset.

Leirin osallistumismaksu on 15€ ja se maksetaan käteisellä leirille tullessa.

Ilmoittautuminen leireille

Leirille ilmoittaudutaan seurakunnan kotisivujen kautta. Ilmoittautumisaika ilmoitetaan keväällä hyvissä ajoin.

Varalle otetaan korkeintaan 3 tulijaa. Leirin täyttymisestä ilmoitetaan täällä sekä Facebookissa.

Mikäli leirille ei pääsekään, tulee peruutuksesta ilmoittaa mahdollisimman pian tekstiviestillä numeroon 040 8048815/Sanna.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.