Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Hautausmaan kevättyöt

18.4.2019 17.00

Pääsiäisen jälkeen tiistaina Punkalaitumen seurakunnan hautausmaalla jatkuvat aiemmin viime vuonna aloitetut puunkaatotyöt. Alahautausmaalta kaadetaan vanhoja, huonokuntoisia pihtoja ja kolme kuusta kahden hautarivin välistä sekä karsitaan oksia.

Samalla hautausmaalla alkaa myös kasteluvesiputkien uusiminen ja kastelujärjestelmän rakentaminen. Putket upotetaan käytävien varsille ja vesipisteiden määrää lisätään.

Alkavista töistä ei pitäisi aiheutua suurta haittaa hautausmaalla kävijöille, mutta kaivuualueiden läheisyydessä kannattaa olla varovainen. Töistä aiheutuvat jäljet pyritään siivoamaan pois mahdollisimman nopeasti.