Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä osoitteeseen sari.makinen@evl.fi.

Seimi nostetaan seurakuntatalon eteen.

Seimi kertoo joulun sanomasta

21.11.2016 18.08

Vanttilan kyläyhdistys lahjoitti käytössään olleen seimen seurakunnalle ja kaunis puurakennelma tuotiin seurakuntatalolle marraskuussa. Seimi sijoitettiin seurakuntatalon edessä olevalle kivetykselle, joka on sopivasti hieman korkeammalla kuin esimerkiksi tien vieressä oleva nurmialue.

Tänä vuonna keskitytään seimen valaisemiseen erilaisilla valoilla sekä pieneen tuunaukseen. Suunnitelmissa on kuitenkin tulevina jouluina kehitellä jonkinlaista pientä asetelman ympärille - niin toimintaa kuin lisää rekvisiittaakin.

Seimen valot syttyvät ensimmäisenä adventtina.