Uutislistaukseen

Hautausmaan kausi- ja kesätyöpaikat ovat haettavana

Punkalaitumen seurakunta hakee

Kausityöntekijää noin 6 kuukauden ajaksi (huhtikuu - lokakuu).

Työtehtäviin kuuluu hautausmaan, rakennusten ja piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotyöt sekä seurakunnan hoidossa olevien hautojen hoito. Kausityöntekijä osallistuu tarvittaessa myös erityistehtäviin, kuten haudankaivuuseen liittyviin asioihin, kasvinsuojeluun tai työvälineiden huoltoon. Hän toimii kesätyöntekijöiden esimiehenä. Kausityöntekijä toimii seurakuntamestarin vapaapäivinä ja lomien ajan hänen sijaisenaan (pois lukien suntion työt). Työ sopii esimerkiksi puutarha- tai kiinteistöalan koulutuksen saaneelle tai alan työkokemusta muuten hankkineelle. Eduksi katsotaan hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä. Edellytämme itsenäistä työotetta, tuloksellista työskentelyä, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä. Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä T2, mahdollinen kokemuslisä huomioidaan. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Noudatamme kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hae kausityöntekijäksi 14.2.2024 mennessä. Haastattelut toteutetaan viikolla 8. 

Kesätyöntekijöitä 2024

Työtehtäviin kuuluu hautausmaiden ja kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotyöt sekä osallistuminen seurakunnan hoidossa olevien hautojen hoitoon. Hakijoilta toivomme vähintään 17 vuoden ikää. Odotamme kesätyöntekijältä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä. Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä T3. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Noudatamme työsuhteissa koeaikaa.

Hae kesätöihin viimeistään 14.2.2024. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut toteutetaan  viikoilla 8 ja 9.

Yhteystiedot ja hakemusosoitteet: 

Punkalaitumen seurakunta
Kostilantie 67
31900 PUNKALAIDUN

tai sähköpostilla outi.uusi-kouvo@evl.fi

Lisätietoja antavat tarvittaessa

seurakuntamestari Juha Härmä 040-8048 818 ja talouspäällikkö Outi Uusi-Kouvo 040-8048 811

24.1.2024 16.28