Nuorten leiri syyslomalla 2017

Syyslomalla 18.-20.10. järjestetään Nuorten leiri yläkouluikäisistä ylöspäin Leirimajalla. Ohjelmassa on rentoa yhdessä oloa, pientä puuhastelua, maittavaa ruokaa sekä tietysti saunomista. Leirin hinta on 15€.

Leirille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta tai lähettämällä tarvittavat tiedot Sannalle whatsappilla tai tekstarilla.

Nuorten leirin info

Mukaan tarvitset:

• vuodevaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina)
  • säänmukainen liikunnallinen vaatetus
  • vaihtovaatteita
  • hyvät kengät, mielellään myös saappaat!
  • peseytymisvälineet (ja uikkarit?)
  • omat lääkkeet, jos sellaisia tarvitset
  • leirimaksu 15€

Leirillä ei ole kioskia eli kannattaa varustautua omilla herkuilla :)

Ja jos kotoasi löytyy hyviä pelejä, joita pelata niin nappaa mukaan. Sadesään yllättäessä voimme ottaa pelimaratonin.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.