Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia kesän leireillä isosena. Toiminta on enimmäkseen osallistumista seurakunnan arkiseen elämään, mutta joitakin tärkeitä asioita harjoitellaan yhteisissä kokoontumisissa. Ensimmäisen vuoden jälkeen voi hakea kesätöihin lastenleireille ja toisen vuoden jälkeen rippileirille eikä työt välttämättä lopu siihen, sillä leireillä kaivataan usein myös apuohjaajia ja isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa. 

Isostoiminta syksyllä 2019

Isostoiminta muuttuu syksyllä 2019. Suunnitelmissa on tarjota kaikille ohjaamisesta innostuneille yhteinen kurssi 4H:n, kunnan ja seurakunnan toteuttamana. Kurssi koostuu yleisistä asioista sekä erilaisista moduuleista, jotka painottuvat joko seurakunnan tai 4H:n aiheisiin. Osallistuminen yleisiin ja seurakunnan moduuleihin antaa esimerkiksi mahdollisuuden hakea seurakunnan kesätoimintoihin ja leireille töihin. 

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.

Isoseksi syysloman riparille Pihlavaan?

Haemme innostuneita ja reippaita isosia rippileirille Säkylän Pihlavaan 13.-19.10.2019. 

Lue lisää ja hae. 

Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.