Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia esim. kesän leireillä isosena.  Isonen on myös oiva apuohjaaja erilaisissa lastenkerhoissa ympäri vuoden sekä tarpeellinen toimija kaikenlaisissa seurakunnan tapahtumissa. Isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa. 

Punkalaitumen isoskoulutus - Laitumen Piskit

Isoskoulutus koostuu syyskaudella yhdessä toteutetuista Nuortenilloista, joihin isoset valmistavat ohjelmaa, valitsevat lauluja ja ovat mukana iltapalan järjestämisessä, sekä kevätkauden koulutusjaksosta noin kerran  kuussa sunnuntai-iltapäivisin. Isoskoulutuksen lopuksi on minileiri, jonka päätteeksi isoset siunataan tehtäväänsä sunnuntaiaamun messussa. Isoskoulutuslaiset osallistuvat rippikoulun nuorteniltoihin ja mahdollisuuksien mukaan myös päiväkoulun raamiksiin.

Tervetuloa  huippuhienoon porukkaamme! Koiranvirka, mutta mukava sellainen : )

Kevään isoskoulutuskerrat

Pappila klo 16-18

24.1. (klo 14 ja klo 16, ryhmät max 6. Käytämme maskeja.)

14.2.

11.4. (peruttu)

21.4. ​​​​​​​osallistutaan Erätauko rippikoulussa -webinaariin

25.4.

minileiri 22.-23.5.

klo 15 aloitetaan Pappilassa,

yövytään kirkossa.

Isosen tehtävään siunaaminen 23.5. IKI-illassa kotikirkossa.

​​​​​​​

 

Korona-tilannetta seuraamme herkällä korvalla ja teemme ratkaisut erilaisten kokoontumisten suhteen tilanteen vaatimalla tavalla. Seuraa siis nettisivuja, mistä löydät ajantasaista tietoa. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Leenaan.

 

 

 

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.

Ota yhteyttä

Kasvatustyöntekijä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun