Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia kesän leireillä isosena. Toiminta on enimmäkseen osallistumista seurakunnan arkiseen elämään, mutta joitakin tärkeitä asioita harjoitellaan yhteisissä kokoontumisissa. Ensimmäisen vuoden jälkeen voi hakea kesätöihin lastenleireille ja toisen vuoden jälkeen rippileirille eikä työt välttämättä lopu siihen, sillä leireillä kaivataan usein myös apuohjaajia ja isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa. 

Ohjaaja -kurssi keväällä 2020!

Isostoiminta muuttuu syksyllä 2019. Suunnitelmissa on tarjota kaikille ohjaamisesta innostuneille yhteinen kurssi 4H:n, kunnan ja seurakunnan toteuttamana. Kurssi koostuu yleisistä asioista sekä erilaisista moduuleista, jotka painottuvat joko seurakunnan tai 4H:n aiheisiin. Osallistuminen yleisiin ja seurakunnan moduuleihin antaa esimerkiksi mahdollisuuden hakea seurakunnan kesätoimintoihin ja leireille töihin. 

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.

Isoseksi syysloman riparille Pihlavaan?

Haemme innostuneita ja reippaita isosia rippileirille Säkylän Pihlavaan 13.-19.10.2019. 

Lue lisää ja hae. 

Lastenohjaaja
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.