Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia esim. kesän leireillä isosena.  Isonen on myös oiva apuohjaaja erilaisissa lastenkerhoissa ympäri vuoden sekä tarpeellinen toimija kaikenlaisissa seurakunnan tapahtumissa. Isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa.

Isostoiminta

Isostoiminta alkaa syyskuussa 2020 (JHS). Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ilmoittaudu lauantaina 5.9. Isosillassa Pappilassa klo 17.30. Syksyllä järjestetään kerran kuussa perjantaisin Nuorteniltoja, joita isoset ovat mukana tekemässä ja ideoimassa yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Isosillassa 5.9.  mm. suunnitellaan syksyn Nuorteniltojen teemat ja sisältöjä. Siellä voi myös ilmoittautua periodikerhojen ja Varkin isoseksi. Isoseksi kasvetaan toiminnan ja osallistumisen kautta. Varsinainen isoskoulutus järjestetään myöhemmin keväällä 2021.

Korona-tilannetta seuraamme herkällä korvalla ja teemme ratkaisut erilaisten kokoontumisten suhteen tilanteen vaatimalla tavalla. Seuraa siis nettisivuja, mistä löydät ajantasaista tietoa. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Leenaan.

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.