Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia esim. kesän leireillä isosena.  Isonen on myös oiva apuohjaaja erilaisissa lastenkerhoissa ympäri vuoden sekä tarpeellinen toimija kaikenlaisissa seurakunnan tapahtumissa. Isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa.

Isostoiminta

Isoskoulutus koostuu syyskaudella yhdessä toteutetuista Nuortenilloista, joihin isoset valmistavat ohjelmaa, valitsevat lauluja ja ovat mukana iltapalan järjestämisessä, sekä kevätkauden koulutusjaksosta noin kerran  kuussa sunnuntai-iltapäivisin. Isoskoulutuksen lopuksi on minileiri, jonka päätteeksi isoset siunataan tehtäväänsä sunnuntaiaamun messussa. Isoskoulutuslaiset osallistuvat rippikoulun nuorteniltoihin ja mahdollisuuksien mukaan myös päiväkoulun raamiksiin. Tästä sovitaan erikseen.

Kevään isoskoulutuskerrat

Pappila klo 16-18

24.1. (klo 14 ja klo 16, ryhmät max 6. Käytämme maskeja.)

14.2.

11.4. (peruttu)

21.4. ​​​​​​​osallistutaan Erätauko rippikoulussa -webinaariin)

25.4.

minileiri 22.-23.5. (paikka selviää myöhemmin)

Isosen tehtävään siunaaminen 23.5. IKI-illassa kotikirkossa.

Korona-tilannetta seuraamme herkällä korvalla ja teemme ratkaisut erilaisten kokoontumisten suhteen tilanteen vaatimalla tavalla. Seuraa siis nettisivuja, mistä löydät ajantasaista tietoa. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Leenaan.

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.