IkiVäki

Seurakunnassamme on kerran kuussa Ilon kautta ilta, joka on erilainen jumalanpalvelus. Messu järjestetään illalla ja sitä toteuttamassa ovat seurakuntalaiset yhdessä työntekijöiden kanssa.

Ilon kautta ilta rakennetaan pyhän aiheen ympärille ja toteutustapaa pohditaan yhdessä. Mikä sopii tälle aiheelle? Kovinkaan paljon rajoituksia ideoinnissa ei ole. Illan tehtävät pyritään jakamaan mahdollisimman monelle ja niitä ovat mm.:

• kirkkosalin koristelu
  • vastaanotto ovilla ja laulukirjojen/monisteiden jako
  • tekstinluku
  • esirukouksen teko/luku
  • saarnan/puheen pito
  • ehtoollisella avustaminen
  • musiikissa avustaminen monella eri tavalla
  • kirkkokahvien tarjottavien teko
  • kahvituksen/iltateen tarjoilussa avustaminen

Tässä on vain muutamia tehtäviä mainittuna. Valinnan varaa siis riittää!

IkiVäkeen voi liittyä mukaan koska vain ja voit olla toteuttamassa yhtä iltaa tai niin monta kuin elämäntilanteeseesi sopii. Voit tulla myös pelkästään ideoimaan, jos koet ettet välttämättä pääse Ilon kautta iltaan paikalle. Jokainen IkiVäki -kokoontuminen on oma, erillinen tilaisuutensa, jossa suunnitellaan seuraavaa Ilon kautta iltaa. Ei siis haittaa, jos tulet mukaan silloin tällöin.

Alla on lomake, jonka voit halutessasi täyttää. Et sitoudu mihinkään, mutta voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua tai kertoa ideasta Ilon kautta iltoihin. Jos haluat meidän olevan sinuun yhteydessä, jätäthän jonkin yhteystietosi sille varattuun ruutuun (sähköpostiosoite tai puhelinnumero).

Haluan ilmoittautua vapaaehtoiseksi

Tällä lomakkeella voit halutessasi kertoa mikä tehtävä sinua kiinnostaisi tai antaa ideoita Ilon kautta iltoihin. Voit myös kertoa jos sinulla on jokin taito, jonka haluaisit antaa iltojen toteutukseen. Lomakkeen täyttö ei ole pakollinen! IkiVäkeen voi tulla mukaan koska tahansa :)

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.