Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Kahvilla työntekijän kanssa

8.3.2017 09.08

Kirkon jalkautumisesta ihmisten pariin ostoskeskuksiin tai lähikuppiloihin on puhuttu jo pitkään. Täällä Punkalaitumella seurakunnan työntekijät ovat ehkä tutumpia ihmisille kuin suuremmassa kaupungissa, mutta se ei tarkoita sitä, että heitä olisi helppoa aina lähestyä - ainakaan ilman "virallista asiaa".

Maaliskuussa työntekijät jättävät vuorollaan toimistonsa ja siirtyvät istuskelemaan joko Lounaskahvila Mokomaan tai Kahvila Myötätuuleen. Nyt ei tarvita sen kummempia perusteita tulla kahvikupposelle hetkeksi ja vaihtamaan vaikka kuulumisia. Samalla voi tutustua keskellä pitäjää sijaitseviin kahviloihin, jos ne eivät vielä ole itselle tuttuja.

Kahville työntekijän kanssa voi tulla arkisin kello 14-16:

maanantaina 20.3. Mokomaan

tiistaina 21.3. Myötätuuleen

keskiviikkona 22.3. Myötätuuleen

torstaina 23.3. Myötätuuleen

perjantaina 24.3. Mokomaan.

Ensi viikolla Uutisista löytyy juttua seurakunnan työntekijöistä ja työtiimeistä.