Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Tiedotusvastaava aloittaa pestinsä 1.3.2017

1.3.2017 15.00

Sanomalehtien kirkolliset ilmoitukset ovat perinteisin muoto kertoa kotiseurakunnan toiminnasta tavallisten seinämainosten lisäksi. Tämän rinnalle ovat nykypäivänä tulleet myös sosiaalinen media monine mahdollisuuksineen. Koska tämä viestinnän kenttä on laajentunut meilläkin, päätettiin seurakunnan tiedotus keskittää yhdelle työntekijälle.

Keskittäminen antaa mahdollisuuden tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen viestintään, seurakuntalaisilla sekä muilla toimijoilla on selkeä yhteyshenkilö ja tehtävänjako työyhteisössä selkiytyy.

Tiedotusvastaavaksi valittiin toistaiseksi nuorisotyönohjaaja Sanna Lähdeniemi, joka tekee tiedotukseen liittyviä töitä oman työnsä ohella. Sanna on jo aiemmin toiminut mainosten tekijänä sekä kotisivujen ja Facebook-sivujen päivittäjänä. Instagramissa @pappilansanna kertoo seurakunnan arjesta kuvilla ja kommenteilla. Nyt toimenkuvaan kuuluu mm. kirkollisten ilmoitusten laatiminen.

Seurakunnan yhteistyökumppaneita ja erilaisten tapahtumien järjestäjiä muistutetaankin huolehtimaan tarkat tiedot tapahtumistaan ajoissa seurakuntaan - myös muutokset! Kirkolliset laaditaan seurakunnan sähköisen kalenterin (Katrinan) antaman informaation mukaan eli siellä pitää olla ajantasalla olevat, riittävän tarkat tiedot tilaisuudesta. Olettehan siis huolellisia tilaisuutta varatessa ja tarpeen mukaan tarkistaa asiat joko tilaisuudesta vastaavalta työntekijältä tai Sannalta. Kirkollisiin ilmoituksiin tulevien muutosten ja lisätietojen tulee olla Sannalla perjantaihin klo 10 mennessä joko sähköpostilla tai tekstiviestillä (ei soittamalla), mutta toivomus on, että tilaisuudet ovat jo hyvissä ajoin Katrinassa merkittyinä.

Ideoita ja vinkkejä tiedotusvastaavalle voi lähettää viestillä tai sähköpostilla. Haluaisitko esimerkiksi lukea täältä uutisista jostain tietystä aiheesta?

Ota yhteyttä:

Sanna Lähdeniemi p. 040 8048 815 / sanna.lahdeniemi@evl.fi