Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.

Punkalaitumen kirkko

Ilon kautta ilta

Tervetuloa Suvivirren sunnuntain iltakirkkoon

Punkalaitumen kirkko