Lankakeriä ja sukkapuikkoja.

Säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä

Aikuisten toiminta on avointa kaikille ja mukaan voi tulla kesken toimintakaudenkin. Lisätietoa voi kysyä toiminnasta vastaavalta työntekijältä tai vapaaehtoiselta.

Naisten raamattupiiri - joka toinen maanantai klo 14 srk-talolla

Joka toinen maanantai kokoontuvassa raamattupiirissä tutustutaan Raamattuun yhdessä sekä kahvitellaan mukavassa ilmapiirissä. Yhteyshenkilö Jaana Pyykkö.

Pappilan puikot - joka kolmas keskiviikko klo 18 srk-talolla

Puikot heiluvat aina yhdessä päätetyn projektin kimpussa. Villasukkia eskareille, tonttuaskartelua myyjäisiin, kaulahuiveja vanhuksille... Ota puikot mukaan ja istu piiriin. Yhteyshenkilö Jaana Pyykkö.

Elämää ja elokuvia -ilta - kerran kuussa klo 18 kirjastolla

Yhteistyössä kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen kanssa järjestettävässä leffaillassa katsotaan yhdessä elokuva ja iltaa jatketaan rupattelulla teen ja korpun äärellä. Yhteyshenkilö Minna Rahko.

Aamulenkki - joka toinen perjantai klo 9 srk-talolta

Kolmen vartin aamulenkki lähtee seurakuntatalon pihasta ja kiertelee vaihtelevasti erilaisia lenkkejä. Matkaa saa taittaa omaan tahtiin itsekseen tai porukassa. Huonolla säällä jumpataan sisätiloissa. Yhteyshenkilö Jaana Pyykkö.

Tapahtumakalenterista alapuolella löydät tulevia tapahtumia.

Klikkaamalla pääset lukemaan tarkempia tietoja tilaisuudesta.

Jaana  Pyykkö
diakonissa