Vinttiketju

Punkalaitumen Pappila

Olohuone 13-19 -vuotiaille nuorille Pappilan Vintillä.

Joka toinen tiistai kokoontuva Vinttiketju on olohuone, jossa hengaillaan ja puuhataan yhdessä erilaisten teemojen parissa. Kerran kuussa tarjolla pientä iltapalaa. Vinttiketju on myös olennainen osa isostoimintaa eli kaikilla Vinttiketjuun osallistuvilla on mahdollisuus hakea kesätöihin leireille, kunhan pakolliset koulutuskerrat on suoritettu. Ohjelmaosuus noin klo 19-19.45, tämän jälkeen vapaata oleskelua.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!