Töihin kesäkerhoon tai leirille?

Seurakunnan kesätoimintaa järjestetään kesä-heinäkuun aikana ja toiminta vaihtelee vuosittain tarpeen mukaan. Etusijalla ohjaajia haettaessa ovat parhaillaan isoskoulutusta käyvät nuoret.

Kesäkerhoissa ja leireillä on erilaisia tehtäviä tarjolla. Kaikilta hakijoilta edellytämme avointa ja oma-aloitteista toimintaa sekä hyvää yhteistyökykyä. Isoskoulutus, kerhonohjaajakoulutus tai muu vastaava koulutus on eduksi.

Kesätyöhön leireille tai kerhoihin voit hakea oheisella sähköisellä lomakkeella tai toimittamalla vapaamuotoisen hakemuksen nuorisotyönohjaajalle joko postitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät alakulmasta.

Maalailua leirillä
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.