Rippikoululaisten tekemä seinämaalaus Jeesuksen elämän vaiheista.

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Oman aikataulun, kiinnostuksen ja energian mukaan voi tulla säännöllisiin kokoontumisiin tai osallistua projektiluontoisesti erilaisten tapahtumien toteutukseen.Lisäksi kaikilla rippikoulun käyneillä on mahdollisuus osallistua Isostoimintaan, joka oikeuttaa hakemaan kesän leireille töihin isoseksi.

Tutustu isostoimintaan tästä.

Rippikoululaiset

Oletko aloittamassa tänä syksynä rippikoulua? Jokaiselle rippikouluikäiselle seurakuntamme jäsenelle lähetetään kotiin kirje, jossa on rippikoulun aloitukseen liittyvät tärkeät asiat. Jos kirje hukkuu tai olet jonkin muun seurakunnan jäsen ja haluat käydä Punkalaitumella rippikoulusi, lue lisää rippikoulusta täältä.

Tule mukaan!

Kynttilät iltahartaudessa leirillä.
Kasvatustyö/Viestintä

Virkavapaalla 4.11.2019-31.5.2020

Kasvatustyöhön ja rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Leena Tasaseen.