Päiväkerholaisten lammasaskartelu.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassamme on monipuolista toimintaa lapsille, koululaisille ja perheille. Säännöllisesti kokoontuvan viikkotoiminnan lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Seurakuntalaisilla on mahdollisuus olla mukana niin osallistujana kuin tekijänäkin, sillä yhdessä tehden seurakunnan toiminta on sellaista kuin seurakuntalaiset haluavat sen olevan. Ota siis yhteyttä mikäli haluat olla mukana tekemässä ja toteuttamassa kerhoja tai tapahtumia.

Lue lisää klikkaamalla linkkiä:

Päiväkerhotoiminta

Kouluikäiset (partio ja kerhotoiminta)

Vitossynttärit

Kymppisynttärit

Tulevia tapahtumia

Leena kipparoi Kirkkovartissa
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Olen töissä Pappilassa keskiviikosta perjantaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.