Virren veisuu ehtoon kaunista ilta-aurinkoa.

Musiikki

”Minä laulan kiitosta Herralle, Hän pitää minusta huolen!” (virsikirja, nro 763).

Luterilainen kirkkomme on lauletun Sanan kirkko. Musiikki on kiinteä osa seurakunnan arkea ja juhlaa, se syventää luettua Sanaa, hoitaa, kantaa, iloitsee, suree, tukee, virkistää, rauhoittaa ja antaa tilaa omille ajatuksille.

”Joka laulaa, rukoilee kahdesti” totesi jo 300-luvulla elänyt kirkkoisä Augustinus.

Punkalaitumen seurakunnassa toimii kaksi kuoroa, jotka osallistuvat ja avustavat kirkkovuoden tapahtumissa. Lisäksi teemme yhteistyötä alueen muiden musiikkitoimijoiden kanssa. Kirkkomme erinomainen akustiikka mahdollistaa myös tyylillisesti monenlaiset konsertit.  PopUp- kuoro

Kuorojen toiminnasta on lisätietoa Kuorot- osiossa.

Urkujen dispositio (äänikertavalikoima) löytyy kohdasta Urut.

Oletko kiinnostunut osallistumaan johonkin projektiin? Haluaisitko joskus soittaa tai laulaa jossain yksittäisessä tilaisuudessa? Onko sinulla konserttiehdotuksia? Haluatko antaa palautetta musiikkia koskevista asioista? Ota yhteyttä Sari-kanttoriin, yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Löydät alla olevasta tapahtumakalenterista niin tulevat konsertit kuin säännöllisesti kokoontuvat musiikilliset ryhmät.

Klikkaamalla tapahtumaa pääset lukemaan lisää.

Tunnelmallinen ilta virren veisuulle.