Isostoiminta

Jokainen rippikoulun käynyt nuori voi osallistua isostoimintaan, joka antaa eväitä toimia kesän leireillä isosena. Toiminta on enimmäkseen osallistumista seurakunnan arkiseen elämään, mutta joitakin tärkeitä asioita harjoitellaan yhteisissä kokoontumisissa. Ensimmäisen vuoden jälkeen voi hakea kesätöihin lastenleireille ja toisen vuoden jälkeen rippileirille eikä työt välttämättä lopu siihen, sillä leireillä kaivataan usein myös apuohjaajia ja isosen työ on usein oiva suositus esimerkiksi hautausmaan kesätyöntekijäksi hakiessa. 

Isostoiminta syksyllä 2018

Isoskoulutus alkaa torstaina 13.9. kello 15.45 Pappilassa. Katsotaan millainen ryhmä muodostuu ja keskustellaan sopivasta kokootumispäivästä. 

Isoskoulutus koostuu yhteisistä kokoontumisista sekä vapaaehtoistöistä, joissa kokoontumisissa opittuja harjoitellaan käytännössä. 

Koulutuksen päättäneillä on mahdollisuus päästä leirityöhön kesäisin. Huom. myös syksyllä on tarvetta isosille!!!

Isosten ristiranneke.
Kynttilän sytytys leirillä.
Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.