Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä osoitteeseen sari.makinen@evl.fi.

RAJOITUKSET JATKUVAT 17.1.2021 SAAKKA

20.12.2020 14.45

Koronan leviämisen ehkäisemiseksi asetetut kokoontumisrajoitukset jatkuvat alueellamme ainakin 17.1.2021 saakka. Jumalanpalvelukset toimitetaan verkkoon ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Kirkoliset toimitukset toimitetaan ja niihin liittyvistä asioista saa lisätietoa kirkkoherranvirastosta. Muu seurakunnan kokoava toiminta on pysähdyksissä siihen saakka, kunnes kokoontumisrajoituksia lievennetään.