Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä osoitteeseen sari.makinen@evl.fi.

Kirkkovaltuuston kokous 13.5.2020

5.5.2020 07.19

Kokous toteutetaan pääosin etäkokouksena. Vain puheenjohtaja ja muutama muu henkilö on fyysisesti paikalla. Suurin osa valtuutetuista osallistuu kokoukseen, mitä luultavammin, kotisohvallaan. Yleisöä pääseen seurakuntatalolle kokoontumisrajoitusten puitteissa. Lisäksi on mahdollista olla etäyleisönä. Jos haluatte etäyhteyden kirkkovaltuuston kokoukseen, ottakaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon 13.5.2020 kello 12:00 mennessä, niin teille lähetetään osallistumislinkki.