Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä osoitteeseen sari.makinen@evl.fi.

Uutislistaukseen

Arvonnan valvojana Juha Härmä, onnettarena Emma ja Joel Lähdeniemi

Kävitkö sinä seurakunnan pisteellä 10.8. Vartiolassa?

12.8.2019 11.51 Arvonnan valvojana Juha Härmä, onnettarena Emma ja Joel Lähdeniemi

Seurakunnan pisteellä Vartiolassa pääsi osallistumaan Virkkuumaratooniin, jossa virkattiin istuinalustoja kirkkoon. Tähtivirkkauksen saloihin sai opastusta, mutta jos se tuntui ylivoimaiselta sai myös virkata trikookuteesta mattoa. Monia virkkaajia ehtikin kolmen tunnin aikana istahtaa katoksen varjoon ja tulostakin syntyi. 

Toisena "lajina" pääsi kokeilemaan Vesipajatsoa, jossa tavoitteena oli saada kolikko vesitynnyrin pohjalla olevaan lasiastiaan. Kummasti siinä aikaa vierähti yhdellä jos toisellakin, kun piti kokeilla muutamiakin kolikkoja... 

Kolmas lajimme oli aivojumppa, jonka tietokilpailukysymykset koskivat tavalla tai toisella seurakuntamme työntekijöitä. Kaikkien tietokilpailuun vastanneiden kesken arvottiin 3 palkintoa ja ne menivät seuraavasti:

1. palkinto - Leirimajan vuokra (3h)

Terhi Naskali

2. palkinto - Lounaslippuja (3kpl) Arkilounaalle

Hanna Laakso

3. palkinto - Kirkkomuki

Olavi Sillanpää

 

Onnittelut voittajille!

 

Haluatko kokeilla onneasi tietokilpailussa?

Klikkaa tätä linkkiä niin pääset vastaamaan kysymyksiin.

Pelin koodi on 596125.

Peli on avoinna 25.8. asti.