Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä osoitteeseen sari.makinen@evl.fi.

Uutislistaukseen

seurakunnan logo

Ehdokaslistojen esittelyä

22.10.2018 15.54

Tulevissa vaaleissa valitaan Punkalaitumen seurakuntaan jälleen luottamushenkilöitä, jotka niin kulkevat työntekijöiden rinnalla kuin myös tekevät suuria päätöksiäkin. Tulevaisuuden haasteiden edessä on entistä tärkeämpää, että seurakuntalaiset vaikuttavat äänestämällä kotiseurakuntansa suuntaan. Seurakuntalaisten tueksi olemme halunneet toteuttaa monenlaisia tapoja tutustua ehdokkaisiin. 

Vaalikoneessa pystyy vertailemaan omia ajatuksiaan ehdokkaitten ajatuksiin ja entisen PP-putiikin tiloissa järjestettävässä vaalipaneeli-illassa voi tulla kysymään suoraan kasvokkain ehdokkailta heidän ajatuksiaan seurakunnasta. Näiden lisäksi hankevetäjämme Hanna-Mari Kamppikoski on ollut yhteydessä kaikkien kolmen listan ehdokkaisiin ja on kysellyt heiltä ajatuksia julkaistavaksi täällä seurakuntamme kotisivuilla. Artikkelisarja julkaistaan viikon 43 aikana siten, että ensimmäinen lista julkaistaan maanantaina, seuraava keskiviikkona ja kolmas perjantaina. 

Tule sinäkin tutustumaan ihmisiin, jotka ovat ehdolla päättämään kotiseurakuntasi asioista!