Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Seurakuntavaalien ehdokkaat

18.9.2018 12.59

Kuva: Kirkon Kuvapankki/Juuso Westerlund Kuva: Kirkon Kuvapankki/Juuso Westerlund

Marraskuussa järjestettävissä seurakuntavaaleissa valitaan kirkkovaltuuston jäsenet eli luottamushenkilöt. He suunnittelevat, kehittävät ja tukevat kotiseurakunnan toimintaa sekä ovat päättämässä monista keskeisistä hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista. Luottamushenkilöt äänestävät myös kirkolliskokousvaaleissa eli valitsevat päättäjät kirkon ylimpään päättävään elimeen. Kirkolliskokous päättää muun muassa kirkon oppiin liittyvistä kysymyksistä ja koko kirkon taloudesta.

Punkalaitumella tämän syksyn vaaleissa on ehdolla 29 henkilöä. Joukossa on niin konkareita kuin uusiakin nimiä. Seuraavassa valitsijayhdistykset sekä heidän ehdokkaansa:

Kaikkien kirkko

Anne Peräniitty
Kalevi Sillanpää
Hanna Uusi-Kuitti

Seurakuntavaalien ennakkoäänestysviikko on 6.-10.11.2018 ja varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018. Seuraa ilmoitteluamme täällä kotisivuilla (tulossa mm. lisätietoa ennakkoäänestyspaikoista) tai lue lisää vaikkapa www.seurakuntavaalit.fi -sivulta.