Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä osoitteeseen sari.makinen@evl.fi.

Uutislistaukseen

Rippileiri Pilistveressä

23.7.2018 11.53

Rippileiri2018 lähti matkaan lauantaina aamulla kello 5.30 Pappilan pihasta. Matkalla ovat 17 nuorta rippilasta sekä 2 isosta, 3 ohjaajaa ja yövalvoja. Tietystikin bussikuskikin lähti mukaan. 

Uninen bussimatka piristyi laivan buffet-aamiaisella ja nopea ylitys teki matkustamisesta mukavaa. Pilistveressä olimme perillä vähän jälkeen kello yhden ja seurakunnan kirkkoherra, Hermann, oli meitä vastassa Pappilassa, joka on muutettu leirikäyttöön sopivaksi. 

Kaunis pihapiiri ihastutti ja etenkin paikallisten nuorten pitämä Suvikahvila herätti heti mielenkiinnon. Majoituimme Pappilan yläkertaan erikokoisiin huoneisiin ja istahdimme lounaspöytään. 

Ensimmäiset päivät ovat menneet uuteen ympäristöön ja kulttuuriin tottuessa. Ruoka on samantapaista kuin kotona, mutta kuitenkin... Puhe kuulostaa tutulta, mutta kaikkea ei ymmärrä. Hauskaa on ollut erilaisten pelien ja leikkien kera, tunneilla ollaan itsekseen ja ryhmässä tutustuttu kristinuskomme keskeisiin asioihin. Olemmepa päässeet pyhäpäivänä osallistumaan paikallisen seurakunnan sanajumalanpalvelukseen. 

Lue lisää leiripäivityksistä täältä ja seuraa meitä Facessa ja Instassa.