Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Kanttorin virka auki

4.5.2018 14.46

Seurakunnassamme on haettavana muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttä kanttorin virka (nk. C-virka), joka täytetään 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Hakijalta odotetaan innostuneisuutta monipuoliseen seukuntatyöhön sekä kuorotoimintaan. Toiveissa olisi musiikkitoiminta vauvasta vaariin. Arvostamme sosiaalisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiuksia työn kehittämiseen työympäristö huomioiden sekä valmiuksia omaan ammatilliseen uusiutumiseen. 

Viran palkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan. Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaise kirkon konfirmoitu jäsen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. 

Lisätietoja voi kysyä kirkkoherra Irina Kaukiselta p. 044 5078990 tai irina.kaukinen@evl.fi. 

Punkalaitumen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset, kopiot todistuksista ja CV tulee toimittaa 31.5.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Kostilantie 67 31900 Punkalaidun tai sähköpostin liitteenä kirkkoherralle. Hakemusten perusteella valitaan haastateltavat ja haastattelut pidetään 4.6.2018. 

« Uutislistaukseen