Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Kastepuun enkelit jaetaan lapsille sunnuntaina

4.2.2017 18.51

Kastepuu lähes täynnä enkeleitä

Kynttilänpäivänä 5. helmikuuta vietetään sanajumalanpalvelusta Punkalaitumen kirkossa. Sunnuntaipäivä on monen erilaisen teeman päivä, sillä perinteisesti jumalanpalveluksen aikana jaetaan vuoden aikana annetut kaste-enkelit kastetuille lapsille. Tänä vuonna tapahtuma on erityisen iloinen, sillä Kastepuu on lähes täynnä! Hyvin on siis pieniä taimia syntynyt paikkakunnalle ja kastejuhlia järjestetty. 

Jumalanpalvelukseen on siis kutsuttu kaikkia näitä perheitä, joissa iloista perhejuhlaa on vietetty viime kynttilänpäivästä tähän kynttilänpäivään välisellä ajanjaksolla. Perheiden on mahdollista jatkaa pyhäpäivän viettoa valmiilla ruokapöydällä, sillä seurakuntatalolla on kirkonmenojen jälkeen tarjolla keittolounas. Sieltä pääsee mukavasti täydellä vatsalla vaikka päiväunille tai talvipäivän viettoon. 

5. päivä alkaa myös Yhteisvastuukeräys, joka näkyy seurakunnassamme monin eri tavoin. Keittolounaasta voi antaa vapaaehtoisen ruokamaksun, lipaskeräystä järjestetään K-supermarket Pourun edessä kevään kuluessa, tilisiirtolomake tulee paikallislehden välissä kotiin asti ja Yhteisvastuun hyväksi myytäviä tuotteita löytyy erilaisista seurakunnan tapahtumista. Mahdollisuuksia tehdä hyvää on siis monia! 

Kynttilänpäivänä siis iloitaan ja tehdään hyvää!

 

« Uutislistaukseen