Pakolliset tutustumiskäynnit

Tutustumiskäynneistä otetaan jokaisen käynnin jälkeen merkintä Rippikouluvihkoon tapahtumassa mukana olleelta työntekijältä esim. suntiolta. Vihkoon kerätyt merkinnät tarkastetaan rippikoulun lopulla - muista merkitä oma nimi vihkoon! Kannattaa ottaa vihosta aina silloin tällöin kuvia, jos vihko katoaa tai tuhoutuu vahingossa. Yhtä yhtenäistä listaa suorituksista on mahdoton pitää, joten pahimmassa tapauksessa käynnit ja ulkoläksyt joutuu uusimaan.

Luminen maisema kotikirkostamme.

Jumalanpalveluskäynnit:

• 1. adventin jumalanpalvelus 2.12.
  • joulunajan jumalanpalvelus (aatto, joulupäivä tai tapaninpäivä)
  • messuopetus 27.1.2019 klo 17 + Iltakirkko klo 18 (myös vanhemmille)
  • oma palvelupyhä sekä kirkkoon tutustuminen kevään aikana
  • rippikouluryhmän yhteinen jumis 30.5.2019
  • 2 vapaavalintaista jumalanpalveluskäyntiä(sanajumalanpalvelus tai messu)

Muut opetuskokonaisuudet ja tutustumiskäynnit:

• Vanhempainilta 1 12.10. klo 18 Leirimajalla (myös nuoret mukana!)
  • Kauneimmat joululaulut 16.12. kirkossa (toteutetaan myös mm. nuorisoseurantaloilla, kodilla ja loppiaisena)
  • Yhteisvastuun teemapäivä 3.2.2019
  • Rippikoulukaruselli eli seurakuntaan tutustumisen päivä 9.3.2019
  • Pääsiäisen teemapäivä 20.4.2019
  • 2 Nuorteniltaa (helmi-maaliskuussa)
  • 1 kinkerit
  • 1 konsertti (seurakunnan)
  • 1 vapaasti valitsemasi seurakunnan tilaisuus

Voi olla esimerkiksi raamattupiiri, diakoniapiiri, lähetyspiiri, partio, tai kirkkokonsertti tai kirkollinen toimitus kaste, avioliittoon vihkiminen tai hautaan siunaaminen.

• vapaaehtoistyö valitsemallasi tavalla (valinta tehdään 3.2. Yhteisvastuun teemapäivässä)

Paikallislehden seurakuntatiedoista, Facebookista sekä kotisivuiltamme löydät parhaiten tulevat tapahtumat. Tutustumiskäyntejä kannattaa tehdä hiljakseen joka kuukausi, ettei käy niin, että toukokuussa loppuvat päivät kesken. Ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tulee epäselvyyksiä käyntien suhteen!

Rippikoulukaruselli 9.3.2019

Rippikoulukaruselli on seurakuntaan tutustumisen päivä, joka aloitetaan yhdessä Pappilassa klo 9. Tämän jälkeen rippikoululaiset kiertävät tutustumassa eri toimipaikkoihin sekä työntekijöihin pienryhmissä. Pisteitä on kirkossa, seurakuntatalolla ja pappilassa. Mukaansa rippikoululaiset saavat monisteen, jossa on kysymyksiä esitettäväksi pisteillä. Vastaukset tulee kirjoittaa ylös.

Katso tästä poimintoja tulevista tapahtumistamme.

Tarkan listauksen löydät tapahtumakalenterista.