Leirikoulun intensiivijakso

Syksyllä 2018 alkavassa rippikoulussa Leirikoulu on jaettu kolmeen erilliseen viikonloppuun. I jakso vietetään Vehkajärven rannalla 12.-14.10.2018, toisella jaksolla 18.-20.1.2019 pääsemme vierailemaan Säkylän Pihlavassa ja kolmas jakso ollaan taas Leirimajalla 12.-14.4.2019. Koko rippikoulun yhteinen leiripäivä pidetään Leirimajalla 8.6.2019. 

Mitä sitten leirillä on?

Viikonloppuleireillä tutustutaan kirkkomme opetuksiin monenlaisin eri tavoin. Kuljeskelemme luonnossa, teemme niin yksilö- kuin ryhmätöitä ja tietysti vietämme mukavaa aikaa yhdessä. Iltaohjelmat, leikit ja laulut kuuluvat myös ohjelmaan. 

Kustakin viikonloppuleiristä tulee tänne erillinen varusteluettelo, mutta säänmukainen ja liikunnallinen vaatetus, hyvät kengät, vaihtovaatteet, liinavaatteet, pyyhe,uima-asu ja hammasharjat ym. kuuluu listaan muistiinpanovälineiden ja annettujen materiaalien kanssa. 

Maisemaa Leirimajalla.
Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

 

Kirkkoherra
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

vapaapäivät to-pe