Tervetuloa Vitossynttäreille!

Seurakunta järjestää joka vuosi omat synttärit kaikille seurakunnan viisi vuotta täyttäville lapsille. Kotiin tulevassa kirjeessä kerrotaan tapahtuman kulusta sekä annetaan ohjeet ilmoittautumiseen.

Tänä vuonna Vitossynttäreitä juhlitaankin isosti, sillä juhlapaikkana on kaunis kotikirkkomme. Aloitamme sunnuntaina 30.9. juhlapäivän kello 10 Sukupolvien messulla, joka on tarkoitettu niin nuorille kuin vanhoillekin. Siitä jatkamme ruokailemaan seurakuntatalolle ja energiaa täynnä lopettelemme juhlia seikkailemalla kirkossa.

Koska seikkailu saattaa viedä meitä niin ylös kuin alas, tulee jokaisen juhlijan ottaa mukaansa yksi aikuinen, joka voi olla vanhempi, kummi tai muuten vaan tuttu ja kiva kaveri.

Juhliin tulee ilmoittautua 23.9. mennessä tämän linkin kautta. Muistathan ilmoittaa myös aikuisen :)

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.