Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden yhteinen juttu, missä voi jakaa arjen iloja ja haasteita samassa elämäntilanteessa olevien kesken. Perhekerho kokoontuu  Punkalaitumen Pappilassa. Siihen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

6.2.

Kevättä kynttelistä. Perhekerhon kevätkausi starttaa

20.2.

Tulkaa lapset syömään!  Vinkkejä ja ohjeita                     arjen pyöritykseen

6.3.

Hei me jumpataan - lapsen ja vanhemman                       yhteinen jumppahetki

Nikkasen Leenan johdolla

20.3.

A B C - kissa kävelee, Liikkuva kirjasto vierailee

3.4.

Kohti Pääsiäistä

Peikkoperhe (askartelu)

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.