Perhekerhot

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Kerhon alussa on yhteinen ohjelmahetki, jonka jälkeen lapset voivat leikkiä yhdessä kerhon leluilla ja aikuiset voivat vaihtaa kuulumisia keskenään. Perhekerhossa on myös pieni tarjoilu. Syksystä 2018 alkaen perhekerho kokoontuu pappilassa joka toinen keskiviikko klo 9.15-10.45. Perhekerhossa on aamupuuroa tarjolla klo 8.45 alkaen. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Olet lämpimästi tervetullut kerhoon!

Syksy 2018

Syksyllä perhekerho vaihtaa päivää ja saa vähän piristystä aamupuurosta, jota tarjoillaan ennen kerhoa.

Perhekerho alkaa 5.9. ja jatkaa kokoontumisia aina joka toinen keskiviikko.

Peikkoperhe (askartelu)

Olen töissä Pappilassa keskiviikosta perjantaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.