Maisemaa Leirimajalta.

Perheiden leiripäivä 15.6. klo 10-15

Kesä starttaa perheiden yhteisellä leiripäivällä, jota vietetään seurakuntamme Leirimajalla Vehkajärven rannalla (Itäinen rantatie 32).

Leiripäivä alkaa lipunnostolla kello 10 ja aamupäivän ohjelmaan kuuluu kaikenlaista hauskaa yhteistä tekemistä. Aivan ihanaa on päästä istahtamaan valmiiseen ruokapöytään, jossa voi viipyillä vaihtamassa kuulumisia muiden kanssa. Päiväkahvin jälkeen on mahdollisuus saunoa ja uida eli uikkarit sekä pyyhkeet mukaan! Kotimatkalle lähdetään lipunlaskusta klo 15.

Leiripäivään tulee ilmoittautua 2.6. mennessä tämän linkin kautta tai tekstiviestillä numeroon 0408048815. Ilmoitathan tekstiviestissä osallistujien nimet (ja lasten iät) sekä mahdolliset ruoka-allergiat.

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.