Punkalaitumen Metsänkävijät (PuMe)

Partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijät on toiminut vuodesta 1985 lähtien ja on sekalippukunta, jossa siis tytöt ja pojat toimivat yhdessä. Punkalaitumen seurakunta on toiminut lippukunnan taustayhteisönä ja tarjoaa partiolle muun muassa toimitilat Pappilan pihapiiristä. Tällä hetkellä partiotoiminta kaipaa kipeästi lisää vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia toimimaan partiojohtajina. Ota siis reippaasti yhteyttä, jos partio kiinnostaa - koskaan ei ole liian myöhäistä olla partiolainen!

Partiotoiminta

Tällä hetkellä partiotoiminta on tauolla. Partio etsii vapaaehtoisia ryhmänohjaajia. Kokoontumispäivä ja kellonaika on sovittavissa oman aikataulun mukaan. Ryhmää ohjaavan tulisi olla vähintään 15 vuotta. 

Ryhmän ohjaaminen partiossa on helppoa, sillä partiolaisilla on hyvät materiaalipankit, joista saa ideoita partioiltojen ohjelmaan. Kaikkea ei tarvitse osata itse, sillä illoissa voidaan opetella tekemään yhdessä ja lapsilta löytyy tietotaitoa moneen asiaan. Lippukunta on valmis myös maksamaan ohjaajien koulutukset, joita löytyy monenlaisia retkeilytaidoista tietyn ikäryhmän ohjaamiseen. 

Ryhmiä on pääsääntöisesti ollut:

Sudenpennut (7-9v.) ja mahdollisesti Seikkailijat (10-12v.).

 

Kokoontumispaikka on kololla, Pappilan pihapiirin ulkorakennuksessa ja erittäin kylminä talvi-iltoina on mahdollisuus kokoontua myös Pappilassa. Metsä ympärillä on monipuolinen ja tarjoaa upeat puitteet kaikenlaiselle puuhastelulle. 

 

Otahan siis yhteyttä mikäli voisit toimia partiossa ohjaajana!

Yhteydenotot lippukunnanjohtajaan Sanna Lähdeniemeen sähköpostilla punkalaitumenmetsankavijat@gmail.com. 

 

Metsänkävijöiden huivi