On hienoa olla Täyskymppi!

Seurakunta järjestää vuosittain 10-vuotiaille omat syntymäpäiväjuhlat.

Juhlien aikana leikitään, lauletaan, herkutellaan ja riemuitaan merkkipäivästä yhdessä muiden samanikäisten kanssa. Jokainen kymppivuotias seurakunnan jäsen saa kotiin kutsukirjeen, jossa on ohjeet ilmoittautumiseen sekä vähän tietoa tapahtumasta.

Nyt juhlitaankin isosti!

Tänä vuonna Kymppien juhlia vietetään kirkossa 30.9.2018 aamusta alkaen. Kello 10 aloitelllaan suurella Sukupolvien messulla, johon voi kutsua vaikka puolen pitäjää mukaan. Kirkonmenojen jälkeen käydään syömässä seurakuntatalolla ja siitä onkin sitten hyvä jatkaa seikkailemaan kirkkoon. Koska kirkossa voidaan mennä niin ylös kuin alaskin tulee jokaisen juhlijan ottaa mukaansa yksi aikuinen, joka voi olla kummi, vanhempi tai muuten vaan tuttu ja kiva kaveri. Kokoa juhliin tuo myös se, että Vitossynttäreitä juhlitaan samaan aikaan - ja samassa paikassa!

Ilmoittaudu mukaan juhliin tästä linkistä!

Pappila.