Leireille tuleville infoa

Pappilan Telttaleiri 20.-21.6.

Tervetuloa seikkailemaan Pappilan metsään! Aloitamme Telttaleirin kello 18 lipunnostolla ja leiri päättyy seuraavana aamuna kello 11.

Sään salliessa yövymme maastossa Punkalaitumen Metsänkävijöiden teltoissa. Oman telttansakin saa ottaa, mutta se ei ole pakollinen.

Varusteet:

• makuupussi ja -alusta
  • säänmukainen, metsään ja liikuntaan sopiva vaatetus (miel. pitkäpunttiset housut, sadevaatteet sään niin vaatiessa)
  • hyvät kengät (voi olla myös saappaat)
  • taskulamppu
  • istuinalusta
  • juomapullo
  • omat hygieniavälineet (hammasharja ym.)
  • hyttysmyrkky
  • omat lääkkeet jos sellaisia tarvitsee
  • pieni ensiapupakkaus (lähinnä laastareita)
  • leirimaksu 5€

Jos otat mukaan oman puhelimesi, kannattaa laittaa se vedenkestävään pussiin esim. Minigrippiin. Leirin vakuutus ei korvaa rikkoutunutta laitetta.

Yönyli -leiri 17.-18.7. Leirimajalla

Leiri alkaa kello 18 lipunnostolla ja päättyy seuraavana aamuna kello 11. Leirillä on iltapala sekä aamupala.

Varusteet:

• lakana
  • makuupussi tai pussilakana
  • tyynyliina
  • säänmukainen, liikunnallinen vaatetus
  • hyvät kengät
  • juomapullo
  • uinti- ja saunavarusteet
  • hygieniavarusteet (hammasharja ym.)
  • omat läkkeet jos sellaisia tarvitset
  • leirimaksu 5€
Leirillä lipunnostossa.
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.