Leireille tuleville infoa

Pappilan Telttaleiri7.-8.6.

Tervetuloa seikkailemaan Pappilan metsään! Aloitamme Telttaleirin kello 18 lipunnostolla ja leiri päättyy seuraavana aamuna kello 10.30.

Sään salliessa yövymme maastossa Punkalaitumen Metsänkävijöiden teltoissa. Oman telttansakin saa ottaa, mutta se ei ole pakollinen.

Varusteet:

• makuupussi ja -alusta
  • säänmukainen, metsään ja liikuntaan sopiva vaatetus (miel. pitkäpunttiset housut, sadevaatteet sään niin vaatiessa)
  • hyvät kengät (voi olla myös saappaat)
  • taskulamppu
  • istuinalusta
  • juomapullo
  • omat hygieniavälineet (hammasharja ym.)
  • hyttysmyrkky
  • omat lääkkeet jos sellaisia tarvitsee
  • pieni ensiapupakkaus (lähinnä laastareita)
  • leirimaksu 5€

Jos otat mukaan oman puhelimesi, kannattaa laittaa se vedenkestävään pussiin esim. Minigrippiin. Leirin vakuutus ei korvaa rikkoutunutta laitetta.

Leirillä lipunnostossa.
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.