Kesätoiminta 2019

Tänä kesänä kesäkerhotoimintaa järjestetään erityisesti elokuussa, mutta kesäkuussa on tulossa  viime kesältä tuttu Pappilan Telttaleiri.

Elokuiset Kesäkerhot Pappilassa

Kaikkiin kesäkerhoihin on ennakkoilmoittautuminen kotisivujemme kautta. Linkin löydät kerhoesittelyjen jälkeen.

• 13.-14.8. klo 17-19 Pappilan salaisuus (4-6 -vuotiaille)

Kaksipäiväinen toiminnallinen teemaseikkailu vie meidän tutkimaan Pappilan salaisuutta niin ulkosalla metsässä kuin sisälläkin.

• 20.8. klo 17-19 Lasten Puuhakerho (4-6 –vuotiaille)

Puuhakerhossa touhutaan niin sisällä kuin ulkonakin.

• 22.8. klo 17-19 Lasten Puuhakerho (4-6 –vuotiaille)

Pappilassa ja Pappilan pihapiirissä.

Materiaalimaksu joka kerhossa 2€/päivä/lapsi.

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKERHOIHIN TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kerhoista lisätietoja antaa Leena Tasanen p. 0408048816 / leena.tasanen@evl.fi.

Pappilan pihalta löytyy myös oiva kiipeilypuu.

Olen töissä Pappilassa tiistaista torstaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.