Joulunaika seurakunnassa

Joulunaika seurakunnassa

Monenmonta eri tapahtumaa ja tilaisuutta toteutetaan joulun aikaan seurakunnassamme. Alla olevaan kalenteriin on koottu kaikki joulun tapahtumat ja klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan lisää. 

Muista myös käydä seurakuntatalon edessä katsomassa seimeä, johon lisätään aina jotain jokaisena adventtina.

Pappilan sillan jouluvalot

Pitkäaikainen haave toteutuu 25.11., kun seurakunnan ja kunnan yhteistyössä hankkimat jouluvalot sytytetään Pappilan sillalla Ilon kautta illan jälkeen. Kaksi 40 metriä pitkää valonauhaa valaisevat kaunista puista riippusiltaa pitäjällä tuoden joulunvaloa kulkijoille. 

Kolmanteen adventtiin mennessä myös koivukuja saa jouluisen säväyksen, kun Joulupolku tuo erilaisia koristuksia puide oksille. Sillan pieleen tulee myös jouluterveisten vaihtotori, johon jokainen voi tuoda pienen terehdyksen jonkun toisen iloksi ja samalla itselle voi napata myös jouluiloa. 

Jouluseimi löytyy seurakuntatalon edestä.
Jouluseimelle voit tänäkin vuonna pysähtyä.
Kirkkoherra
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

vapaapäivät to-pe

Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.